• Terug naar Kotabaroe site

  • Privacy Regelement www.kotabaroe.nl (AVG) 13 augustus 2018

    Cookies

    Websites genoemd in dit portaal www.kotabaroe.nl maken alleen gebruik van technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen.

    Met het bezoeken van bovenvermelde websites geef je toestemming tot het plaatsen van cookies.

    Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

    Contactgegevens:

    www.kotabaroe.nl email: beheerkotabaroe@gmail.com

    Persoonsgegevens die wij verwerken

    Website www.kotabaroe.nl verwerkt je persoonsgegevens omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt en met wel met het doel een account aan te maken.

    Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • naam
  • inlognaam
  • - E-mailadres
  • - IP-adres
  • - Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • - Locatiegegevens
  • - Internetbrowser en apparaat type
  • Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

    Website www.kotabaroe.nl verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

  • - gegevens van personen jonger dan 16 jaar
  • Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via beheerkotabaroe@gmail.com , dan verwijderen wij deze informatie.

    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

    Website www.kotabaroe.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

    Delen van persoonsgegevens met derden

    Website www.kotabaroe.nl verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

    Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Website www.kotabaroe.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

    Zolang de gebruikte programmatuur niet de mogelijkheid biedt om jezelf te verwijderen zal je een verzoek hiervoor moeten indienen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar beheerkotabaroe@gmail.com . Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Website www.kotabaroe.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

    Website www.kotabaroe.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, email dan naar beheerkotabaroe@gmail.com

    Beheer www.kotabaroe.nl

    e-mail: beheerkotabaroe@gmail.com

  • Terug naar Kotabaroe site